Jessheim Troopers Basketball

JESSHEIM TROOPERS BASKETBALLKLUBB

Jessheim Troopers ble startet i 2022 av Sebastian, Ove og Kaja.

Alle har et brennende ønske om å skape en litt annerledes basketballklubb i kommunen vår.


Basket er for alle barn og ungdom!

Vårt ønske er å bygge opp en helhetlig basketballklubb hvor de som begynner hos oss blir en del av vår basketfamilie. Hos oss skal barn og ungdom oppleve glede over idrett, men også samhold, mestringsfølelse, teambuilding og utvikling. Klubben og laget ditt er en ekstra familie og vi bygger opp en klubb som strekker seg utover trening og kamper.


Basket er for alle og vi vil ha fokus på god teknikk, ballforståelse og utvikling, men vi ønsker også å vise de gode opplevelsene man får ved å ta del i idretten. Fellesskap er viktig for å bygge gode relasjoner og bånd mellom mennesker.


Kunnskap er makt, og riktig trening, både fysisk og mentalt er grunnprinsipper for å holde deg frisk og rask i idretten.


I løpet av det første året vil vi bli kjent med spillerne våres og deres foreldre, for å utvikle oss på en god måte.

Vi har samarbeidsklubber for riktig utvikling og samhold i idretten, i tillegg til at man får spilt mot andre klubber, selv før man melder lag inn i serier. På sikt også over landegrenser.


I tillegg jobber vi veldig med å kunne tilby et inkluderingstilbud for alle barn og ungdom.  Det jobbes også i samarbeid med Ullensaker Kommune om få være med som pilotklubb i Nærmiljø prosjektet deres. 


Du må ikke kunne spille basket før du begynner hos oss og vi ønsker både gutter og jenter velkomne!


Har du spørsmål må du bare sende epost til post@jessheimtroopers.no eller ringe oss på 484 505 83.UTVIKLE DINE FERDIGHETER OG BLI EN DEL AV VÅR FAMILIE.