Jessheim Troopers Basketball

VÅRE OFFISIELE PARTNERE

Vi samarbeider tett med Ullensaker kommune i form av nær og god relasjon til Barne-og ungdomstiltaket. Sammen med dem har vi tilbud i høstferien, vinterferien og sommerferien som er gratis for alle grunnskoleelever i kommunen. 


Vii har også fått støtte til Integrering og inkluderingstiltak fra kommunen. Dette er samarbeid vi er meget stolte over å ha og ser frem til mye spennende i fremtiden!

Prosjektet til kommunen på nærmiljøsatsning er også en av de prosjektene vi samarbeider med dem om og kan leses mer under "Basketball er for alle på Døli skole".

Vi er stolte over å ha startet et prosjekt om inkludering med Atlas ungdomsarena.


Det er mange ungdommer som faller fra idrett eller som aldri har vært en del av organisert idrett. I tillegg er det veldig få steder for ungdommer å være på f.eks en fredags kveld. Derfor er vi stolte av å tilby ungdommene fra Atlas et sted å være annenhver fredag kveld fra 21 til 23!Vi er stolte over å ha startet et prosjekt om inkludering med Calypso ungdomsklubb.


Interessen for basket har aldri vært større og vi har nå avtale om at Jessheim Troopers kommer til Calypso annehver torsdag fra 17.00 til 18.30 for å spille basket med ungdommene. Er det dårlig vær, er vi der for å henge med dem, spille basket på playstation eller ha det gøy sammen!


Basketball er for alle på DØLI SKOLE


Ullensaker kommune har et prosjekt om nærmiljøsatsning i kommunen. Vi er stolte over å være en klubb som er med på pilotprosjektet deres som er på Døli barneskole. 


Hver uke - tirsdag og torsdag kommer det trenere fra Jessheim Troopers for å ha basketball i gymsalen på skolen. Dette er et meget viktig prosjekt for det er ulike ressurser i ulike familier, og det er mange barn som ikke kan delta på organisert idrett av ulike grunner. Det å få tilgang til gratis basketball - på skolen du går på å skape gode muligheter og tilbud der de er. 


Dette prosjektet tilbyr basket for alle trinn - ikke kun SFO.


Les mer her:

Basketball er for alle på Døli skole

I samarbeid med Norges Basketballforbund er vi en del av INKLUBASKET med vårt "Basketball er for alle på Døli skole" . Vi fikk i 2023 innvilget støtte for å kunne utføre dette prosjektet.


Les mer her:

https://www.basket.no/om-nbbf/prosjekter/inklubasket/